Geboorte- / adoptiekoffer

Het krijgen van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Een geboorte- of adoptiekoffer is een geweldige manier om de mooie herinneringen in te bewaren. Ook uniek om cadeau te geven.

In een geboorte- of adoptiekoffer kunt u kaarten, eerste kleertjes, foto's, tandjes en tal van andere spulletjes mooi bij elkaar bewaren en later als het kind het huis uit gaat het koffertje aan hem of haar meegeven. Bovendien is de adoptiekoffer fantastisch geschikt om tastbare herinneringen uit het land van herkomst te bewaren, de papieren van de adoptieprocedure, paspoort, verblijfsvergunning voor bepaalde tijd, deze unieke documenten zullen nog vaak door uw kindje bekeken worden.

De koffers zijn er in verschillende kleuren en maten en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. U kunt kiezen voor een gepersonaliseerde koffer met naam, gedichtje of foto. Het is ook mogelijk om een afbeelding van het geboorte- of aankomstkaartje of paspoort op de koffer te drukken.

Leuke tip: U kunt de koffertjes ook gebruiken voor bijvoorbeeld geboortesuikers.

In de koffer van 35cm kunnen spullen van A4-formaat bewaard worden.

Uw persoonlijke tekst kunt u invullen bij 'opmerkingen' tijdens de bestelprocedure. De foto en uw specifieke wensen kunt u mailen.

 

© 2011 - 2019 Herinneringskoffer.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel