Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met herinneringkoffer.nl. Door te bestellen geeft u aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. herinneringskoffer.nl behoudt het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en / of uit te breiden.

Bestelling en overeenkomst.
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u via de mail automatisch een ontvangstbevestiging, mocht dit om wat voor een reden niet het geval zijn, Kunt u via de mail info@herinneringskoffer.nl contact met ons opnemen.

Prijzen en Betaling:
De vermelde prijzen zijn in euro`s inclusief  btw en exclusief verzendkosten. Prijzen die op deze website zijn genoemd worden onder voorbehoud vermeld. Aan onrechtmatige prijsinformatie van de overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.

Herinneringskoffer zal de bestelling na ontvangst van betaling binnen circa 6 werkdagen bij TNT Post afleveren voor verzending naar het opgegeven afleveradres. We streven ernaar zo snel mogelijk je bestelling te verzenden! Dit met uitzondering van de Zon-en feestdagen.

Wanneer u ervoor kiest de bestelling per post te laten verzenden, dient u altijd vooruit te betalen. Dit dient te geschieden binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging per mail. Wanneer de betaling na 7 dagen niet door Herinneringskoffer.nl  ontvangen is, wordt uw aanvraag als niet verzonden beschouwd.

© 2011 - 2019 Herinneringskoffer.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel